..:::HamachiTurK:::..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

..:::HamachiTurK:::..

AnasayfaHamachiTurK*AramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL

2 posters
YazarMesaj
aRes

aRes

Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL Empty
MesajKonu: Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL   Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL Icon_minitimeÇarş. Şub. 13, 2008 2:08 am

Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 Türkçe [%100 Çalışıyor, Crack İçinde]
Eğer dediklerimi tam olarak yaparsanız Ad-Aware hem Türkçe hem de Pro olacak...
1. Dosyayi indirdikten sonra Setup kısmından programı kurun.
2. Programı kurduktan sonra kendiliğinden otomatik olarak çalışacaktır. Programı sağ en üst köşedeki X(Çarpı) işaretinden KAPATIN.
3. Başlat > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler' i açın. Oradaki "Ad-Aware 2007 Service" in üzerine gelin ve sağ klik "Dur" sekmesini tıklayın.
4. Sonra "crack" klasörünü açın orada bulunan bütün dosyaları kopyalayın.Bu dosyaları C > Program Files > Lavasoft > Ad-Aware 2007 içine yapıştırın ve Tümüne Evet' i işaretleyin.
5. Başlat > Denetim Masası > Yönetimsel Araçlar > Hizmetler' i açın. Oradaki "Ad-Aware 2007 Service" in üzerine gelin ve sağ klik "Başlat" sekmesini tıklayın.
6. Türkçe yamayı etkinleştimek için program çalışıyorsa önce programı kapatın. Yamayı kopyalayın ve C > Program Files > Lavasoft > Ad-Aware 2007 > Lang içine yapıştırın. Burada yamaya çift tıklayarak çalıştırın ve "Patch" bölüme tıklayın.
...ve tamam...Artık program Pro ve Türkçe sürüm olmuştur...Güle güle kullanın...Saygılar
Not: Arkadaşlar türkçe yamayı kurduğunuz zaman program, gözle görünür bir biçimde ağırlaşıyor...Tavsiyem; önce türkçe yamayı kurun..programı ne olduğunu çözün daha sonra eski haline döndürün...
BU ARADA PROGRAM CRACK TÜRKÇE YAMA AYRI YERLERDEYDİ.HEPSİNİ BİR LİNKE TOPLADIM.
Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL Donloa12
Tıklayın

TEŞEKKÜRLERİNİZİ VE +REPlerinizi bekliyorum
MaTR*| w0lkhan
Karizma Admin
Karizma Admin
MaTR*| w0lkhan

Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL Empty
MesajKonu: Geri: Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL   Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL Icon_minitimeÇarş. Şub. 13, 2008 10:12 am

SaoL paylasım için qüzeL paylasım Smile
https://hamachiturk.catsboard.com

Ad-Aware 2007 Pro 7.0.1.3 TÜRKÇE FULL
1 sayfadaki 1 sayfası
 Similar topics
-
» Winap 5.2 Full